Blog van Hilde en Christian Devos – Zuid-Afrika 2017

22017 – Voor het zesde opeenvolgende jaar hopen wij hier weeral onze honderden vrienden en volgers te kunnen verwelkomen. Wij proberen u terug op boeiende verhalen, interessante weetjes en mooie foto’s te trakteren. Laat zeker niet na om reacties of opmerkingen te sturen. Dit kan door eenvoudig onderaan een dagverslag het vakje “geef een reactie” aan te klikken. Wij kijken vol ongeduld uit naar ons Zuid-Afrika 2017 dat op 11 januari van start gaat.

Hilde en Christian Devos.

3kopie

13 gedachtes over “Blog van Hilde en Christian Devos – Zuid-Afrika 2017”

  1. waw zalig , geniet er met volle teugen van , ben zeker fan om jullie prachtige reis met mooie foto’s te volgen ( een beetje jaloers …..:)) !!

  2. Het ga jullie wederom goed, blij voor jullie dat jullie terug 3 maanden kunnen genieten van dat mooie land, de cultuur en natuur, de vriendschap en zo veel meer. Koester elk moment en draag goed zorg voor elkaar, Mehdi

  3. Dag Christiaen en Hilde,
    Jullie zien er stralend bij de sebra…duidelijk klaar voor de reis.
    Ik wilde nog net voor het slapengaan eens kijken waar jullie zich bevonden en ik denk dat jullie nog aan het wachten zijn in Istanbul.
    (hopelijk niet waar…)
    Veilige reis en tot blogs, Agnes

  4. Dag Hilde en Christiaan,

    We zijn al een tijdje in Z Afrika en stellen het schitterend.
    Na Johannesburg was Steenebrg aan de beurt. Nadien Stellenbosch en straks verlaten wij Franschhoek. Wij waren 3 dagen in DE ALCHEMIST ( de naam is veranderd en noemt nu MACARON) op jou advies. Inderdaad een leuk en gezellig adres.
    Nu gaan we naar Swellendam en nadien naar Plettenburg Bay het hotel EMILY MOON eveneens een adres van jou.
    Het is vandaag de verjaardag van Martine en zullen dat op gepaste wijze vieren.
    Guy en Martine

  5. Dag Hilde en Christian,
    Jullie zijn bijna een maand weg en pas nu kijk ik naar jullie website die ik de vorige jaren wekelijks bekeek. Dat bewijst hoe vlug de tijd hier voorbij vliegt ( of hoe ik ieder jaar iets minder alert word … ).
    Vanaf nu volg ik jullie !
    Liefs, ook van Pierre

  6. Ben snel aan het herstellen (van heupoperatie) bij het zien van die prachtige natuur,culturele,artistieke en culinaire belevenissen waarvan we kunnen meegenieten.
    Zal jullie blijven volgen.
    Geniet ten volle van jullie reis
    Groetjes
    Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *