Onze Zuid-Afrika trip 2023. Nog tien maal slapen…

Inderdaad, nog 10 maal slapen en het is weer zo ver. Een nieuw bezoek aan ons tweede vaderland Zuid-Afrika. Net zoals drie jaar terug trachten we dagelijks een overzicht van onze belevenissen en enkele foto’s te posten op deze blog. En iedereen is uitgenodigd om bemerkingen en/of commentaren in te lassen. We zien er al naar uit. Dit kan je doen door onderaan het verslag van de dag het vakje “reactie” aan te klikken.

4 gedachtes over “Onze Zuid-Afrika trip 2023. Nog tien maal slapen…”

  1. Inderdaad Dries… drie jaar heeft die vuile corona roet in het eten gestrooid. Maar waarschijnlijk zal het terugzien van het prachtige land en de vele vrienden aldaar, des te leuker zijn. Je leest het hier wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *