Zondag 5 februari; één dagje langer in Cape Town

Enkele dagen geleden hadden we optie genomen bij Europcar, een autoverhuurder met zetel in ons hotel. Als we zaterdagmorgen onze optie gingen bevestigen was er tot onze grote verbazing geen enkele car meer te verkrijgen. Op zijn vroegst kon de man ons een auto beloven voor maandagmiddag 14 u. Niet getreurd… een dagje langer in ons prachtig hotel. Echter zonder een megacongres gerekend dat daar vanaf zondag zou starten, en dus : fully booked. Geluk bij ongeluk vonden wij nog gauw een hotel in hartje centrum; “Inn on the Square”. Midden Greenmarket, waar het gonst van de bedrijvigheid. En zo hebben we terug een dagje geflaneerd langs de vele kraampjes en galerijtjes. En enkele uurtjes met een boekje in een hoekje deed ook eens goed.

Een gedachte over “Zondag 5 februari; één dagje langer in Cape Town”

  1. Dag Chris!

    leuke blog heb je daar! Meestal volg ik geen blogs, maar die van u vind ik meer dan de moeite waard! Niet alleen van filmen heb je verstand, ook je fotografie doet verlangen naar meer!
    Doe ze de groetjes aan de sympathieke mensen in Zuid-Afrika, en als je nog eens een vrouw weet te vinden: liefst gene die al getrouwd is hé.

    Tot binnenkort!

    Thierry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *