Woensdag 22 Februari 2017. Een rustige dag in Paarl.

P1330411Om 8u30 een lekker ontbijt. Kristien’s kat is nooit ver weg.

P1330412Uitgebreide keuze aan ’t ontbijt.

We maken er vandaag een luie dag van. Het is zeer warm en we voelen ons zo lekker in “Perle du Cap” dat de goesting ontbreekt om ons te verplaatsen.

IMG_5178Een dagje zalig nietsen dus. Zonnen, zwemmen, rusten, bloggen, lezen en zelfs een Face Time met zoon Mehdi en kleinzoon Julien. We hebben ook een babbel met Kristien van Perle du Cap.

P1330417Zwemmen met zicht op Paarl.

Naamloos-1Face Time met Mehdi en Julien.

Tegen 16 u verwachten we Luc en Dominique terug van weggeweest. Rond 17 u en juist op het moment dat we stilaan ongerust werden maken ze hun verschijning. Ze moeten inderdaad ook wat getjoold hebben om de juiste weg te vinden tussen de vlieghaven van Kaapstad en Paarl. Maar ze zijn hier heel en al terug, en dat is het bijzonderste.

L1170570Oef… onze vrienden zijn terug.

Aan hun enthousiasme te horen hebben ze een prachtige driedaagse achter de rug. Ze vertoefden met een groep vrienden en kennissen drie dagen in een lodge in de nabijheid van Skukuza. Elke dag hebben ze kunnen deelnemen aan twee game drives. Zelfs deze morgen voor hun vertrek naar de vlieghaven hadden ze nog een drive. Als kers op de taart kregen ze een troepje leeuwinnen te zien in gezelschap van vijf welpjes.

L1170549Foto uit Dominique’s archief;  een groep leeuwinnen met hun welpjes.

Met onze goede ervaring van gisteren hebben we ook voor vanavond een plaatsje besteld in “Noop”. Tegen 19 uur worden we verwacht. Ook onze taxirit ernaartoe was een goede ervaring. Dus bellen we Salmin terug op.

IMG_5191Onze mooi opgedirkte dames staan reeds op wacht naar taxi Salmin.

In “Noop” worden we weeral zeer hartelijk ontvangen door Imke en kelner Cameron.

IMG_5195Kingklip… lekker!

Vandaag staan er kingklip en duc à l’orange bij de suggesties. We maken het dus niet moeilijk. Een flesje Sauvignon Blanc “La Motte” vult het geheel aan, en eindigen doen we met een koffietje.

IMG_5182Canard à l’orange. Zeer lekker maar veel te grote portie.

Tegen 22 u brengt Taxi Salmin ons veilig terug naar “Perle du Cap”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *