Dinsdag 9 April 2019. Lange vlucht en prettige aankomst in België bij de kinderen en kleinkinderen.

614200085_750x422In de check-in voor onze vlucht naar Kigali krijgen we rond 2 u in de morgen te horen dat onze vlucht naar Kigali met minimum één uur vertraging zal vertrekken. Maar we krijgen de verzekering dat we sowieso de vlucht van Kigali naar Brussel zullen halen. Oef!

airport_2-2In de free-shop nog enkele prulletjes kopen voor de thuisblijvers.

1254601En dan maar wachten tot we opgeroepen worden om in te stappen.

IMG_5349Rond 3u30 in de morgen mogen we dan eindelijk aan boord. Gelukkig zit het vliegtuig hoogstens halfvol. Zodoende hebben we plaats zat, en zowel Hilde als ikzelf kunnen op volle lengte over vier zetels liggen.

IMG_5317We hangen in de lucht… eindelijk.

IMG_5337Rond 7 uur in de morgen maken we onze landing in Kigali, de hoofdstad van Ruanda.

IMG_5343Een groot gedeelte van onze vertraging werd gedurende de vlucht goedgemaakt. Zodoende zijn we ruim op tijd voor onze verbinding naar Brussel.

IMG_5345Maar deze vlucht zal uiteindelijk ook met één uur vertraging vertrekken. Er is een passagier onwel geworden, en deze persoon moet van het vliegtuig gezet worden. Het recupereren van zijn koffers neemt een lange tijd in beslag. We kunnen nog vlug een SMS-je zenden naar onze taxi chauffeur Philippe, om hem die vertraging te melden.

2Na een weeral voorspoedige vlucht landen we op Zaventem airport tegen 18 u.

1Terug voet op Belgische bodem. ‘t Zal weer wat wennen worden. De taxirit met Philippe verloopt ook vlekkeloos, en tegen 19u30 deponeert hij ons in de Jutestraat 7. Intussen hebben we al een telefoontje ontvangen van dochter Caroline. We worden tegen 20 u verwacht ten huize onze kinderen Bert en Caroline. Zoon Mehdi zal er ook zijn. En… alle kleinkinderen, liefjes inclusief. Als dat niet plezant is. Wat een heerlijk weerzien… De hesperolletjes in kaassaus smaken heerlijk, en worden doorspekt met zowel Zuidafrikaanse als Belgische verhalen en nieuwsjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>